Ny chans att se Khadaffi i Malmö!
De som inte älskar mig förtjänar inte att leva spelas 10 & 11 september kl 19.30, Inkonst, Teatern. Mer info

Biljetter! www.kulturcentralen.se

 

"Det var en chock att upptäcka att människosläktet fortfarande är ont och outvecklat. Ibland tycker jag att människorna är jordens värsta varelser" Khadaffi

Föreställningen om Khadaffi handlar om kampen för frihet, den ofrivilliga ondskan och om hur drömmen om det folkstyrda Libyen ledde att Sverige för första gången på nästan 50 år skickade stridsflygplan till ett krigsområde. Med skönsång, diktläsning och god retorik försöker Khadaffi få med sig folket på sitt personliga korståg.


PotatoPotato är en frisk fläkt och en bitter eftersmak som gör aktuell och angelägen scenkonst som ifrågasätter normer, strukturer och konventioner. PotatoPotato gör sina produktioner i Malmö men spelar dom över hela Sverige, sommaren 2011 kan man även se Squeer #13 på bland annat Queertopia och Pridefestivalen i Stockholm.

 

Premiär i på Paradisofestivalen i Kärrtorp, Stockholm 7 augusti 17.00. Spelas även på Hedmanska gården, Malmöfestivalen 20 augusti 22.00 & på Inkonst 10 & 11 september kl. 19.30.

Manus & Regi: Freja Hallberg Medverkande: Jenny M Jensen Kostym: Josefin Sandling

Totalt 45 minuter.

 

 

Jenny Möller Jensen Khadaffi de som inte älskar mig förtjänar inte att leva PotatoPotato Freja Hallberg teater malmö monolog

 

"Den minimalistiska mimiken rymmer en exakt hybrid av ett grodiost ego, galenskap och uppriktigt självbedrägeri. Kombinationen är komisk och våra skratt fångar mördarens medieroll över decennierna: en rik excentriker med lustiga vanor"

Matilda Gustavsson Sydsvenskan